Els comptes de la Generalitat

Illa diu que s’han donat «una setmana més de temps» amb Aragonès per negociar «amb discreció» els pressupostos

Els socialistes encara no han donat resposta a l’oferta de l’Executiu sobre la B-40

Illa diu que s’han donat «una setmana més de temps» amb Aragonès per negociar «amb discreció» els pressupostos

FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
Xabi Barrena
Xabi Barrena

Periodista

Especialista en informació sobre el Govern de Catalunya, de ERC y en el seguiment de l'actualitat del Parlament.

Ubicada/t a Barcelona

ver +
Sara González
Sara González

Periodista

Especialista en Política

ver +

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha assegurat aquest dimecres que s’han donat una setmana més de temps amb el president del Govern, Pere Aragonès, en la negociació dels pressupostos per treballar «amb discreció», segons l’agència Acn.

Notícies relacionades

En declaracions als periodistes a Osca, Illa ha rebutjat «parlar per parlar» sobre com van les converses amb l’Executiu i ha dit que vol «guardar un punt de discreció». «Veig que molts parlen per parlar; a mi no m’agrada dir una paraula de més ni una de menys», ha remarcat.

Segons fonts del Govern, el PSC encara no ha donat resposta a l’oferta sobre l’autovia B-40 que la Consellera de Presidència, Laura Vilagrà, va traslladar a la portaveu parlamentària del PSC, Alícia Romero, dilluns, en la trobada que es va derivar de la reunió entre Pere Aragonès i Illa van mantenir dissabte a Arenys de Mar. En la reunió de dilluns, entre la titular de Presidència i la diputada socialistes es va parlar «mínimament d’un detall sobre l’aeroport del Prat i, la resta, de la B-40».