Relleu a la conselleria

L’exconsellera de Drets Socials de Junts carrega contra Carles Campuzano després que critiqués la seva gestió

L’exconsellera acusa el seu successor de no aportar cap novetat en els seus plans de futur

L’exconsellera de Drets Socials de Junts carrega contra Carles Campuzano després que critiqués la seva gestió

Begoña Fuentes / Acn

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La que fins a principis d’octubre va ser la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, és a dir, fins a la sortida de Junts per Catalunya de l’Executiu de Pere Aragonès, ha carregat aquest diumenge, via Twitter, contra el seu successor, Carles Campuzano, per entendre que la seva compareixença parlamentària, l’última setmana, en lloc de plantejar-se els desafiaments de futur del departament va servir perquè el nou titular de la cartera s’esplaiés en les seves crítiques a l’anterior equip.

Notícies relacionades

En un fil de fins a 12 tuits, Cervera critica, al seu torn, el conseller (independent, però que va exercir diversos càrrecs amb CiU) des de múltiples fronts. Per exemple, la postconvergent l’acusa que cap de les mesures plantejades a la Cambra catalana fos una «novetat», sinó que «totes han sigut anunciades, programades i treballades per l’equip de Junts».

Com a colofó d’aquesta successió de rèpliques a Campuzano, Cervera assegura que «en cap» de les seves intervencions, al llarg dels 18 mesos que va ser al capdavant de la conselleria ella va gosar criticar «l’anterior equip», malgrat haver hagut de «fer front a una situació de desordre i un departament molt infradotat».