CAR de Sant Cugat

El CAR de Sant Cugat inaugura un nou rocòdrom d’escalada esportiva

El campió olímpic Alberto Ginés ha manifestat la seva satisfacció, ja que això li permetrà «preparar millor les diferents competicions»

El CAR de Sant Cugat inaugura un nou rocòdrom d’escalada esportiva

EFE

1
Es llegeix en minuts
EFE

El Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès ha inaugurat un nou rocòdrom a les seves instal·lacions.

Servirà per als entrenaments, entre d’altres, del grup en el qual s’entrenen el campió olímpic Alberto Ginés i el subcampió mundial Eric Noya.

El rocòdrom consta de tres murs per entrenar les modalitats de velocitat i dificultat i permet als esportistes d’escalada i muntanya exercitar-se sense haver d’abandonar el CAR ni haver de compartir les instal·lacions amb altres usuaris.

Alberto Ginés, satisfet

Alberto Ginés ha mostrat la seva satisfacció perquè poden entrenar-se amb «més tranquil·litat», a més de «preparar millor les diferents competicions».

Aquest rocòdrom és, segons Eric Noya, «un canvi radical, perquè no haver de desplaçar-se permet aprofitar més el temps» i disposen a més d’«un format més de competició i menys comercial».

L’estructura, que ha trigat una setmana a instal·lar-se, s’ha ubicat a la sala on anteriorment hi havia la de boxa.

Notícies relacionades

L’equipament consta d’un bloc abatible, que pot variar l’angle entre 15 i 55 graus des de la vertical, un altre de velocitat per trams i un tercer també destinat a la velocitat, tots amb un terra de matalassos d’espuma de seguretat.

Llegeix totes les notícies de Sant Cugat del Vallès a EL PERIÓDICO Sant Cugat