Crisi migratòria

La Fiscalia sol·licita a Marlaska totes les imatges de la tragèdia de Melilla

La Fiscalia continua practicant diligències en el marc de la investigació oberta per aclarir l’ocorregut | El Defensor del Poble també reclama al Ministeri de l’Interior totes les gravacions

La Fiscalia sol·licita a Marlaska totes les imatges de la tragèdia de Melilla
1
Es llegeix en minuts
Cristina Gallardo

La Fiscalia ha sol·licitat al Ministeri de l’Interior que li remeti totes les imatges del salt massiu a la tanca de Melilla del passat 24 de juny, han informat a Efe fonts del ministeri públic aquest dimecres.

Les mateixes fonts han indicat que la Fiscalia continua practicant diligències en el marc de la investigació oberta per aclarir l’ocorregut i han recordat que disposa d’un termini legal de sis mesos, que es pot prorrogar.

Segons ha avançat la cadena SER, la fiscal de Sala d’Estrangeria, Beatriz Sánchez, ha fet aquest requeriment al detectar salts temporals en les imatges enviades.

També el Defensor del Poble ha reclamat aquests últims dies al Ministeri el conjunt de les gravacions, si bé el ministre, Fernando Grande-Marlaska, ha deixat clar que les dues institucions disposen de totes les imatges i que no estan editades.

Notícies relacionades

«Són totes les que hi ha», va recalcar Marlaska aquest dimarts, abans de comparèixer a la Comissió de despeses reservades del Congrés.

De fet, segons fonts d’Interior, la Fiscalia ja ha autoritzat que els diputats de la Comissió puguin veure-les, si bé no han pogut concretar si a porta tancada o en obert.