Intimidació a una periodista

Dalmases dimiteix com a vicepresident de Junts

El malestar intern per la conducta del dirigent i l’informe del partit condueixen la mà dreta de Borràs a deixar el càrrec

Dalmases dimiteix com a vicepresident de Junts

EFE / QUIQUE GARCIA

1
Es llegeix en minuts
Sara González
Sara González

Periodista

Especialista en Política

ver +

El diputat Frances de Dalmases, mà dreta de Laura Borràs, ha acabat dimitint com a vicepresident de Junts pel cas d’intimidació a una periodista del FAQS. Així ho ha comunicat el mateix partit després de l’executiva extraordinària amb l’informe intern sobre la taula que acredita el comportament del dirigent. En les últimes hores havia anat ‘in crescendo’ no només el malestar entre quadros de la formació arran de les conclusions de l’expedient elaborat per l’advocada Magda Oranich, sinó també per les pressions que aquesta ha denunciat haver rebut de l’entorn de Dalmases a l’hora de redactar-lo.

El dirigent no només ha dimitit com a vicepresident, sinó també com a membre de la comissió de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals del Parlament. Segons el breu comunicat del partit, la dimissió ha sigut acceptada per «unanimitat» per tota l’executiva. És a dir, també per la seva presidenta, Laura Borràs.