CRISI DEL GOVERN

Albiach a Aragonès: «Agafi les regnes del país»

La líder d’En Comú Podem denuncia que el Govern està «paralitzat i esfondrat»

Albiach a Aragonès: «Agafi les regnes del país»

ACN

1
Es llegeix en minuts

La presidenta d’En Comú Podem (ECP), Jéssica Albiach, ha demanat aquest diumenge al president la Generalitat, Pere Aragonès, que «agafi les regnes del país» i que «controli d’una vegada el seu Govern», i ha afirmat que «els catalans no podem estar eternament esperant a veure si Junts» vol ser a l’Executiu.

«Tenim un Govern paralitzat, esfondrat i al qual se l’estan menjant els seus problemes», ha afirmat Albiach en un acte a Santa Perpètua de Mogoda. «Són incapaços de tancar una sola crisi, en van encadenant l’una després de l’altra», ha assegurat, i ha criticat que «només parlen dels seus problemes». La dirigent ha afegit que les institucions són importants per fer front a la crisi. «Necessitem governs forts i estables», ha conclòs, remarcant que la «inflació s’està menjant els salaris de la gent».

Davant d’un «Govern paralitzat», Albiach ha contraposat el seu partit, que, segons el seu parer, treballa «discretament». «Nosaltres governem amb tota la humanitat i solvència», ha reblat, assegurant que aquesta és «la bona política». La presidenta d’ECP s’ha preguntat retòricament què passarà la setmana vinent» i s’ha respost: «Una vegada més estarem pendents del que fa Junts» o de si «Aragonès es decideix una vegada per sempre a liderar el Govern».

Les municipals

Notícies relacionades

Davant d’aquest immobilisme, Albiach ha afirmat que en les pròximes eleccions municipals sortiran «a guanyar vida, drets, tranquil·litat i seguretat» per tota la ciutadania. «Davant d’aquells que pensen que el municipalisme és la petita política, per a nosaltres no hi ha res més gran», ha reblat.

En un vídeo a la militància, la líder dels comuns ha cridat a aprofitar l’«enfonsament» del Govern per portar a terme una «transformació catalana», per a la qual han d’anar «de la mà unes institucions fortes i el moviment popular». Amb això podrem parar els peus als que volen tornar a un país en blanc i negre, de retallades i d’austeritat», ha remarcat.