Primera trobada

Feijóo es reuneix amb Abascal abans de veure’s amb el líder del PNB

El líder popular tenia prevista una ronda de reunions amb líders dels diferents partits i volia prioritzar el PNB, però finalment s’ha vist abans amb Santiago Abascal

Feijóo es reuneix amb Abascal abans de veure’s amb el líder del PNB
1
Es llegeix en minuts
Paloma Esteban

Alberto Núñez Feijóo i Santiago Abascal van tenir la sevaprimera reunió de tu a tu dijous passat per comentar l’actual escenari polític. Fonts de Vox confirmen aquesta trobada, avançada per La Sexta, i l’emmarquen en «la normalitat» que dos líders polítics que no es coneixen prenguin un primer contacte. El líder popular havia evitat concretar fins al moment una cita amb el dirigent ultra, malgrat que els seus partits comparteixen un Govern de coalició a Castella i Lleó. Com va publicar aquest diari, el primer contacte entre tots dos es va produir a través d’un missatge el mes d’abril, dies després que Feijóo fos elegit president del PP en el congrés de Sevilla, i quan ja s’havia tancat l’executiu autonòmic conjunt.

A més, a Génova confirmen que el líder conservador també ha mantingut una reunió recent amb la vicepresidenta Yolanda Díaz, en qualitat de líder de la plataforma ‘Sumar’, i amb la portaveu de Coalició Canària en el Congrés, Ana Oramas.