Disputa

Vox demana a tots els seus càrrecs «no contribuir a la polèmica» d’Olona a les xarxes socials

El partit envia una circular interna per apagar el foc de la marxa d’una de les seves exdirigents més conegudes

Vox reconeix que les xarxes socials estan «plenes de porqueria» i exigeixen als càrrecs «no oblidar» que Olona va ser «la seva companya»

Vox demana a tots els seus càrrecs «no contribuir a la polèmica» d’Olona a les xarxes socials
1
Es llegeix en minuts
Paloma Esteban

La direcció nacional de Vox continua esforçant-se per apagar el foc que la marxa de Macarena Olona ha provocat dins de la formació. L’advocada de l’Estat, que va denunciar públicament la «falta de democràcia interna» ha tornat a dir que «si les amenaces no cessen, explicarà tot el que sap», amb referència a qüestions internes del partit.

Notícies relacionades

La perplexitat a les files de Vox va en augment i és proporcional a la preocupació que els principals dirigents expressen: volen que el culebró acabi d’una vegada per totes. Com va publicar ‘El Periódico de España’, diari del mateix grup, Prensa Ibérica, que aquest diari, en les setmanes passades la cúpula va tenir un debat sobre com abordar la situació: primer van optar pel silenci i, finalment, van decidir donar per acabada la relació política amb l’excandidata a la Junta d’Andalusia.

Aquest dimarts el portaveu al Congrés, Iván Espinosa de los Monteros, va revelar una circular interna que el partit va enviar a tots els càrrecs orgànics d’Espanya demanant que «ningú contribueixi a les xarxes socials a la polèmica». La petició passa per no pronunciar-se sobre la qüestió (entenent que el focus mediàtic de l’exdiputada és «excessiu» i no beneficia el partit) i també «no contribuir als atacs» que Olona està rebent, sense oblidar, va dir Espinosa de los Monteros en el Congrés, «que ha sigut la nostra companya».