Sondeig flaix

El CIS fa una enquesta específica sobre el debat entre Sánchez i Feijóo

El CIS fa una enquesta específica sobre el debat entre Sánchez i Feijóo

JOSE LUÍS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El Centre d’Investigacions Sociològiques (CIS) ha anunciat la publicació aquest dimecres d’una enquesta flaix que ha realitzat sobre el debat energètic que la setmana passada van protagonitzar al Senat el president del Govern, Pedro Sánchez, i el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo.

Aquest cara a cara a la Cambra alta es va celebrar dimarts passat després de recollir el cap de l’Executiu el guant que el líder del PP li havia llançat dies abans per mantenir un debat monogràfic sobre la crisi energètica. El president, que pot administrar les seves intervencions en aquest tipus de debats com vulgui, va respondre per separat al líder del primer partit de l’oposició, però no va fer el mateix amb la resta de portaveus dels grups.

Notícies relacionades

Aquest dilluns el mateix Sánchez es va vantar del «resultat» d’aquest cara a cara i va anunciar que repetirà format i tornarà a debatre amb Feijóo al Senat en el futur. «Hi haurà més debats, atès el resultat», va comentar.

Un dia després, el CIS ha revelat que ha fet una enquesta flaix sobre aquest debat i que donarà a conèixer els seus resultats aquest dimecres. Referent a les cites parlamentàries, el centre demoscòpic només acostuma a fer estudis específics sobre el Debat sobre l’estat de la Nació.