Baròmetre flaix

El CIS dona guanyador Sánchez en el cara a cara amb Feijóo

Un 29% dels espanyols que van seguir el debat de la setmana passada al Senat, només un 21%, atorguen la victòria al president

El CIS dona guanyador Sánchez en el cara a cara amb Feijóo
1
Es llegeix en minuts

Un 29% dels espanyols que van seguir el debat de la setmana passada al Senat –amb prou feines un 21,1% de ciutadans– considera que el president del Govern, Pedro Sánchez, va guanyar el cara a cara amb el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, triomfador per a un 24%, segons el CIS.

El sondeig flaix difós aquest dimecres pel Centre d’Investigacions Sociològiques apunta que la majoria dels votants socialistes –58,3%– i dels partits que donen suport al Govern donen com a guanyador Sánchez.

De la mateixa manera, Feijóo va ser el triomfador del debat per als votants del PP –62,8–, els de Vox –47,3– i Ciutadans, amb un 29,5%.

Sobre el total de ciutadans seguissin o no el debat, un 17,7% dona el triomf a Sánchez i un 14,6% a Feijóo, mentre que el 15,9% creu que no va guanyar cap dels dos.

Un 12% no sap o no contesta, i un 39,1% confessa que no va tenir coneixement d’aquesta cita parlamentària.

L’enquesta apunta l’escàs seguiment de la sessió plenària sobre energia que es va celebrar a la Cambra Alta el dimarts 6 de setembre, ja que només va ser seguida per un 21,1% dels enquestats.

D’aquests, la immensa majoria, el 74,4% el va seguir només en part, i només un 9% en la seva totalitat.

Notícies relacionades

La majoria ho va fer per la televisió –60,4%–, a la ràdio –18,9%–, o a través d’internet, esmentada pel 26,8% dels ciutadans.

No obstant, un 50,5% dels que no van seguir el debat en directe asseguren que en va rebre informació posterior a través dels mitjans de comunicació.