País Valencià

Puig demana una «reflexió» després de la imputació d’Oltra: «És moment de prendre decisions»

El president valencià es posiciona amb Ribó i destaca que l’«interès general» és el Botànic

Puig demana una «reflexió» després de la imputació d’Oltra: «És moment de prendre decisions»
1
Es llegeix en minuts

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha trencat el seu silenci aquest divendres després de la imputació de Mónica Oltra i ha defensat que «és moment de prendre decisions» i ha convidat la seva número dos a «reflexionar».

Puig no ha aclarit quines ni en quin sentit han d’anar aquestes «decisions», però ha sigut clar a l’afirmar que malgrat que Oltra «ha donat moltes explicacions» en els últims temps, la citació del TSJCV perquè declari com a investigada per la gestió de la seva conselleria dels abusos del seu exmarit suposa una «nova fita» que obre un «temps de reflexió». «Els temps judicials i polítics no sempre són els mateixos».

Per això, ha insistit que ara toca «reflexionar i prendre decisions». «No és un problema de comunicació (amb Oltra), parlem habitualment», ha afegit. Però ha tornat a incidir que la qüestió ja ha esgotat el seu «recorregut jurídic» i ara «cal analitzar la situació».

Notícies relacionades

S’ha posicionat així amb Joan Ribó, alcalde de València de Compromís i que ha sigut el primer en obrir les primeres esquerdes en el suport de la coalició a Oltra. «Ha dit que es necessita obrir un període de reflexió i jo coincideixo amb l’alcalde».

Implícitament, també ha apuntat al desgast que la imputació d’Oltra està generant al Govern valencià. «L’interès d’aquest projecte és l’interès general. Ha sigut molt positiu per al País Valencià», ha recordat.