Durant el debat sobre la immersió lingüistica

Un diputat de Vox compra entrades per a Bruce Springsteen en el ple del Parlament

  • L’acció ha sigut visible des de la tribuna de convidats de la Cambra i ha durat diversos minuts

Un diputat de Vox compra entrades per a Bruce Springsteen en el ple del Parlament

FIDEL MASREAL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El portaveu adjunt de Vox, Antonio Gallego Burgos, ha comprat o intentat comprar entrades per a un concert de Bruce Springsteen a través d’un ordinador portàtil des del seu escó a l’hemicicle del Parlament. Ho ha fet mentre transcorria el debat sobre la llei i el decret sobre l’ús del català a l’escola, en el qual el seu grup s’ha mostrat radicalment en contra del pacte al qual s’ha arribat pels partits del Govern, el PSC i els comuns.

Notícies relacionades

L’acció de Gallego ha sigut clarament visible des de les places per a convidat de l’hemicicle, en les quals s’han congregat representants de la comunitat lingüística i els dos principals sindicats. Gallego Burgos ha dedicat nombrosos minuts a la gestió, utilitzant també el telèfon mòbil, i fins i tot ha fet alguna consulta a un company d’escó. Mentrestant, els portaveus del partit en el debat mantenien una posició bel·ligerant contra l’acord lingüístic.

Es dona la circumstància que aquest mateix dimecres Bruce Springsteen ha anunciat un segon concert a Barcelona després d’haver venut en pocs minuts totes les entrades del primer concert, previst per al 29 d’abril de l’any vinent.