Madrid

Almeida vol repetir com a candidat a l’alcaldia el 2023

A l’alcalde madrileny li agradaria tornar a fer ‘tiquet’ electoral amb la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ja que aquest tàndem «posa molt nerviosa» l’oposició

Almeida vol repetir com a candidat a l’alcaldia el 2023
1
Es llegeix en minuts

L’alcalde de Madrid,José Luis Martínez-Almeida, ha assegurat aquest divendres que li agradaria repetir com a candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Madrid en les pròximes eleccions municipals de 2023 i tornar a fer ‘tiquet’ electoral amb la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ja que aquest tàndem «posa molt nerviosa» l’oposició.

«Em veig bé», ha afirmat en una entrevista a TVE, recollida per Europa Press, en la qual ha manifestat que «per descomptat» vol ser candidat en els pròxims comicis municipals per donar compliment a un projecte que «en un mandat és difícil d’aconseguir».

«El que em fa feliç és ser alcalde de Madrid, és innegable. És difícil trobar un lloc en política que pugui compensar més [que aquest]. Crec que aspiro a una majoria el més àmplia possible, com la d’Isabel Díaz Ayuso en la Comunitat, que em permeti governar en solitari. Estic disposat a continuar treballant, a continuar fent una ciutat cada dia millor. Em presentaré a la reelecció», ha expressat a continuació.

Sobre el rol que pugui ocupar en el PP de Madrid que liderarà Díaz Ayuso, Almeida ha reiterat la seva voluntat de «ser-ne un afiliat més per posar l’espatlla». En aquest punt ha indicat que el PP «té la responsabilitat de governar les dues principals institucions de Madrid».

A més, després de recordar que els càrrecs «ni es demanen ni es rebutgen», ha incidit que «la presidenta ha de tenir mans lliures per formar el seu equip».

Notícies relacionades

D’altra banda, ha destacat que el Govern municipal en coalició amb Ciutadans és «un exemple d’estabilitat en un panorama cada vegada més complicat, més inestable», i ha posat en valor que «malgrat tot, mandat de la pandèmia, malgrat ser el primer Govern de coalició en 30 anys, és un Govern que funciona i els madrilenys ho agraeixen».

Sobre una hipotètica moció de censura contra ell encapçalada per la vicealcaldessa, Begoña Villacís, el primer regidor madrileny ha destacat que ella sempre «ha transmès la confiança necessària que no ho faria», malgrat que «és obvi que se l’hi han ofert des de l’esquerra, que estarien encantats de desallotjar-me».