Tribunals

Luceño comunica al jutge que no pot fer front a la fiança de quatre milions d’euros

Alberto Luceño exposa al jutge que no pot fer front a la fiança de quatre milions pel cas de les mascaretes

Luceño comunica al jutge que no pot fer front a la fiança de quatre milions d’euros
1
Es llegeix en minuts

La defensa d’Alberto Luceño, investigat junt amb Luis Medina pel ‘pelotazo’ de 6,1 milions d’euros en la venda de material sanitari a l’Ajuntament de Madrid, ha comunicat al jutge que no pot fer front a la fiança de quatre milions que li va imposar ahir el magistrat. 

El jutjat número 47 va exigir a Luceño un total de 4.023.966,94 euros i va oficiar al Punt Neutre Judicial que facilités els béns mobles de valor i els béns immobles al seu nom, i va demanar a l’Agència Tributària que facilités també aquestes dades i les relacionades amb la societat de la qual és propietari, Takamaka Invest SL. 

Notícies relacionades

«En cas de no pagar la fiança en 48 hores, s’embargaran els béns que es trobin a nom de l’esmentat així com de la mercantil», va apuntar la interlocutòria del jutge.

No fa front a la fiança

«Per mitjà d’aquest escrit, molt respectuosament, venim a comunicar l’Il·lustríssim Jutjat la impossibilitat del Sr. Luceño d’atendre la fiança imposada, sense perjudici dels béns i saldos en comptes corrents ja embargats, si bé, tan aviat es disposi de patrimoni s’atendrà la sol·licitud», assenyala en el seu escrit la defensa de Luceño.