Congrés 20 i 21 de maig

Ayuso serà l’única candidata per presidir el PP de Madrid

El termini expira sense que s’hagi presentat cap altra candidatura

El congrés se celebrarà els dies 20 i 21 de maig

Ayuso serà l’única candidata per presidir el PP de Madrid
1
Es llegeix en minuts

El Comitè Organitzador del Congrés (COC) del PP de Madrid ha proclamat aquest divendres com a candidata única al lideratge del partit en aquesta comunitat la presidenta del Govern autonòmic, Isabel Díaz Ayuso, única afiliada que s’ha postulat per al càrrec.

Segons indica el PP de Madrid en una nota de premsa, l’acord ha sigut adoptat aquesta tarda pel comitè a l’expirar el termini de presentació de candidatures, sense que se’n registrés cap de diferent a la d’Ayuso, que dimecres va entregar 150 avals (en feien falta 90) per formalitzar la seva candidatura de cara al congrés previst els dies 20 i 21 de maig.

Serà llavors quan es dilucidi definitivament la pugna pel control del partit a Madrid, que va ser el germen d’una crisi interna sense precedents, amb acusacions creuades d’espionatge i corrupció, i que va tenir com a desenllaç la sortida com a president del PP de Pablo Casado i la seva substitució per Alberto Núñez Feijóo.

El comitè organitzador del congrés ha establert, així mateix, que els actes de presentació de la candidatura d’Ayuso als afiliats podran començar diumenge 1 de maig.

També s’ha aprovat que el recinte firal Ifema serà la seu d’aquest 17è Congrés Autonòmic, en el qual participaran un total de 2.953 compromissaris.

Notícies relacionades

Finalment, s’han decidit la imatge i l’eslògan del congrés, que serà «GANAS».

«Amb aquest terme es vol mostrar, d’una banda, el desig del PP de Madrid per la celebració d’aquest Congrés i d’altra banda, que el Partit Popular és un partit de victòries, que aspira a continuar augmentant el seu resultat electoral, perquè quan el Partit Popular governa a la Comunitat, els madrilenys guanyen en llibertat, guanyen en bona gestió i guanyen futur», explica la formació.