Visita del cap de l’Executiu

Pedro Sánchez viatja a Barcelona aquest divendres per visitar el centre de refugiats de la Fira de Barcelona

  • El president del Govern espanyol torna a la capital catalana després de la seva reunió amb el monarca del Marroc

  • Seguiu aquí les últimes notícies sobre la guerra d’Ucraïna

Pedro Sánchez viatja a Barcelona aquest divendres per visitar el centre de refugiats de la Fira de Barcelona

ELISENDA PONS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, viatja aquest divendres a Barcelona per visitar el centre de refugiats ucraïnesos instal·lat al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona, segons han informat fonts de l’Executiu a Europa Press. Aquesta visita es produirà després que aquest dijous Sánchez hagi viatjat al Marroc per reunir-se amb el rei Mohamed VI.

Mentre la Creu Roja ofereix allotjament, descans i atenció psicològica als refugiats nouvinguts, els agents de la Policia Nacional registren les peticions per als permisos de treball i residència. A Espanya, el Govern compta amb tres centres d’aquest tipus, situats a Pozuelo (Madrid), Barcelona i Alacant.

Més recursos

Notícies relacionades

La visita de Sánchez coincideix amb la d’Ursula von der Leyen i Josep Borrell a Kíiv, on, entre altres assumptes, es tractarà com redirigir els recursos de diversos fons per valor d’uns 17.000 milions d’euros per ajudar els refugiats ucraïnesos.

El president del Govern central tornarà a la capital catalana aquest divendres després de la seva última visita a finals de febrer en la inauguració del Mobile World Congress (MWC), pocs dies després de l’inici de la invasió d’Ucraïna per part de Rússia