Implosió a les files populars

Text íntegre del comunicat després de la reunió de Casado amb els barons del PP

Text íntegre del comunicat després de la reunió de Casado amb els barons del PP

José Luís Roca

1
Es llegeix en minuts

Aquest és el text complet del comunicat emès pel PP, ja de matinada, després de la reunió del president del partit, Pablo Casado, amb els líders autonòmics

«El president del Partit Popular, Pablo Casado, ha traslladat avui als presidents autonòmics d’aquesta formació la seva decisió de no presentar-se al pròxim congrés nacional, que serà convocat a la junta directiva, que es portarà a terme el pròxim dimarts dia 1 de març.

En el transcurs de la trobada d’avui, s’han adoptat diverses decisions per unanimitat. En primer lloc, s’ha sol·licitat al president nacional que continuï en el càrrec fins al congrés extraordinari i urgent, que proposaran a la junta directiva nacional que se celebri els dies 2 i 3 d’abril.

Notícies relacionades

A proposta del president nacional del PP, acceptada igualment de forma unànime, s’ha adoptat també la decisió de nomenar coordinadora general del partit fins a la celebració del congrés la portaveu del grup parlamentari al Congrés dels Diputats, Cuca Gamarra Ruiz-Clavijo.

Així mateix, es proposarà a la junta directiva que Esteban González Pons sigui el president del Comitè Organitzador del Congrés, i que aquest quedi compost per almenys un membre designat per cada organització territorial».