Manifestacions enfrontades en el tall independentista de la Meridiana

Manifestacions enfrontades en el tall independentista de la Meridiana

MANU MITRU

1
Es llegeix en minuts

Un dispositiu dels Mossos d’Esquadra s’ha desplegat aquest dimarts a l’avinguda Meridiana de Barcelona per interposar-se entre dues concentracions de signe contrari, a favor i en contra del tall d’aquesta via.

Malgrat la prohibició dels talls diaris de la Meridiana dictada per la Conselleria d’Interior que dirigeix Joan Ignasi Elena, el col·lectiu independentista Meridiana Resisteix ha tornat a convocar una concentració en aquesta via i aquesta vegada ha comptat amb el recolzament d’un autocar amb independentistes de Berga que venien a solidaritzar-se amb els promotors dels talls.

Meridiana Resisteix havia denunciat a les xarxes socials que per a aquest dimarts també havien convocat una concentració en el mateix punt partidaris de Vox que cridaven a portar «cassoles, xiulets i tambors» per oposar-se als talls de la Meridiana, que estan autoritzats en una plaça pròxima, sense tallar la via principal.

Notícies relacionades

Cap a les 20.00 hores s’han anat concentrant desenes de manifestants independentistes a la Meridiana, separats dels manifestants contraris als talls per un dispositiu d’agents antiavalots dels Mossos.

Fonts dels Mossos han indicat a Efe que el dispositiu ha permès evitar qualsevol incident entre els participants en les dues concentracions.