Guerra en el partit

Ayuso: «No deixaré de treballar perquè el PP de Madrid es renovi des dels fonaments»

La presidenta madrilenya denuncia que li han «robat la presumpció d’innocència»; a la seva família, «l’anonimat», i al seu equip «tantes hores de feina honrada i seriosa»

Ayuso: «No deixaré de treballar perquè el PP de Madrid es renovi des dels fonaments»
1
Es llegeix en minuts

Aquest dimarts la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha dit que no deixarà de treballar perquè la regió «segueixi a dalt» i perquè el PP de Madrid «es renovi des dels fonaments».

Així ho ha deixat escrit en un tuit la presidenta regional, en què ha denunciat que li han «robat la presumpció d’innocència»; a la seva família, «l’anonimat», i al seu equip «tantes hores de feina honrada i seriosa».

«No deixaré de treballar perquè la Comunitat de Madrid segueixi a dalt i el meu partit a Madrid es renovi des dels fonaments», ha dit en el seu compte oficial de Twitter.

Notícies relacionades

El missatge d’Ayuso arriba un dia després que el líder del PP, Pablo Casado, hagi resistit la pressió dels milers de seguidors de la presidenta regional que van demanar-ne la dimissió i de les veus del partit que l’exhorten a convocar ja un congrés extraordinari i guanyar temps al convocar una Junta Directiva Nacional dilluns que ve, 28 de febrer.

A més, aquest dimarts l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, ha remarcat que no hi ha proves que impliquin l’Ajuntament en cap intent d’espionatge a Isabel Díaz Ayuso, mentre ha assegurat que amb tot s’arribarà «fins al final», es depuraran responsabilitats si n’hi ha i ha garantit que el PP recolzarà qualsevol iniciativa dels grups per investigar el que ha passat.