Crisi al PP

Ayuso cancel·la la seva agenda pública i dona rèplica a Casado: «No demostraran res»

La presidenta de la Comunitat de Madrid torna a negar que hi hagi corrupció en el contracte al seu germà després de les declaracions de Casado, que ha demanat que s’acabi la guerra

Ayuso cancel·la la seva agenda pública i dona rèplica a Casado: «No demostraran res»

David Castro

1
Es llegeix en minuts

La presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, ha tardat dos minuts a donar rèplica a les declaracions de Pablo Casado i ha tornat a llançar un envit: «No poden comprovar res». Ayuso ha tornat a negar que hi hagi corrupció en el contracte del seu germà, Tomás Díaz Ayuso, que es va fer durant la pandèmia. «Voldria saber com se n’assabenta el PP i no és cert que se n’assabenta pels mitjans. Vull saber per què ha començat tot això, no és per l’assumpte del congrés. Tot puc explicar-ho i tot és demostrable», ha reiterat, i ha afegit que «jo no he fet res més que treballar honradament, deixant-m’hi la vida, i quan estem a Madrid amb majoria absoluta hi ha algú que no vol que em vagi bé ni a Pablo Casado, tampoc».

D’altra banda, Ayuso ha cancel·lat la seva agenda pública per a aquest divendres i no visitarà les instal·lacions d’una farmacèutica a què tenia previst anar aquest matí a la localitat de Colmenar Viejo, després de la crisi oberta al PP.

L’acte al qual havia d’acudir Ayuso, una visita a PharmaMar –farmacèutica espanyola dedicada a la recerca de medicaments d’origen marí que està treballant actualment en un fàrmac contra la covid-19–, estava previst a les onze del matí, tal com van convocar aquest dijous a la tarda des del Govern regional, i era l’únic esdeveniment públic de l’agenda de la presidenta.

Notícies relacionades

No obstant, a primera hora del matí l’equip de comunicació n’ha anunciat la cancel·lació, i poc després ha convocat una roda de premsa, a les 12.30 hores a la seu del Govern regional, del conseller de Presidència Justícia i Interior, Enrique López; el conseller d’Economia, Hisenda i Ocupació, Javier Fernández-Lasquetty, i el conseller de Sanitat, Enrique Ruiz Escudero

La presidenta madrilenya compareixerà de nou aquest divendres amb el conseller de Presidència Justícia i Interior, Enrique López; el conseller d’Economia, Hisenda i Ocupació, Javier Fernández-Lasquetty, i el conseller de Sanitat, Enrique Ruiz Escudero, a les 12.30 hores.