Per la immersió lingüística a Catalunya

Hermann Tertsch participa en una sessió del Parlament Europeu des d’un restaurant

  • De fons, podien sentir-se veus i forquilles xocant contra plats mentre diversos parlamentaris l’increpaven perquè canviés d’escenari. «Vagi-se’n a dalt», li van dir

1
Es llegeix en minuts

L’eurodiputat de Vox, Hermann Tertsch, torna a ser tendència a Twitter pel vergonyós espectacle que va donar aquest dilluns a l’intervenir al Parlament Europeu des d’un restaurant envoltat de soroll i ampolles. Tertsch havia d’abordar en la Comissió de Peticions la immersió lingüística a Catalunya.

Com aquell qui res, l’eurodiputat es va acollir al seu dret a fer-ho de manera telemàtica, tal com permet el reglament de l’Eurocambra des que va començar la pandèmia. Tanmateix, en comptes de fer-ho des d’un despatx o des de casa seva, Tersch va decidir intervenir-hi mentre dinava en un restaurant.

Notícies relacionades

De fons, podien sentir-se veus i forquilles xocant contra plats mentre diversos parlamentaris l’increpaven perquè canviés d’escenari. «Vagi-se’n a dalt», li van dir.

Tersch es va fer el desentès i va prosseguir amb la seva intervenció contra el model lingüístic català. «¿Com es pot parlar de llibertat si s’apedreguen les cases dels que demanen ser educats en espanyol? Ja n’hi ha prou d’adoctrinament, ja n’hi ha prou de polítics separatistes mutilant la llengua dels nostres fills. Ja n’hi ha prou d’apartheids», va expressar, en un escenari en el qual també es podien veure diverses ampolles.