Crisi del coronavirus

El Govern central aprovarà aquest dimarts restriccions de vols des del con sud de l’Àfrica

«És un mesura que no és nova, que ja hem adoptat en anteriors ocasions i ha donat resultat. Per tant, prevenció, vacunació i anticipació», ha dit Darias

El Govern central aprovarà aquest dimarts restriccions de vols des del con sud de l’Àfrica
1
Es llegeix en minuts

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha assenyalat aquest dilluns que el Govern aprovarà demà en Consell de Ministres mesures per restringir els vols des dels països del sud de l’Àfrica afectats per la variant òmicron de coronavirus.

«Demà portarem al Consell de Ministres un acord del Consell per restringir vols procedents del con sud de l’Àfrica. Saben que és un mesura que no és nova, que ja hem adoptat en anteriors ocasions i ha donat resultat. Per tant, prevenció, vacunació i anticipació», ha indicat Darias.

Notícies relacionades

En declaracions als mitjans a l’entrada de l’entrega dels Premis Tecnologia i Salut 2021 que atorguen la Fundació Tecnologia i Salut i la Federació Espanyola d’Empreses de Tecnologia Sanitària (Fenin), Darias ha confirmat que el Govern aprovarà aquest dimarts mesures d’aquest tipus, després que aquest dilluns entrés en vigor una ordre que obliga els viatgers procedents de Botswana, Eswatini, Lesotho, Moçambic, Namíbia, Sud-àfrica i Zimbabwe a complir una quarantena de deu dies.

Aquesta norma va entrar en vigor des de les 00.00 hores d’aquest dilluns 29 de novembre i es prolongarà durant els pròxims 14 dies naturals, amb opció a pròrroga si es mantenen les circumstàncies que l’han motivat, segons recull aquest dilluns el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE).