Tribunals

L’Audiència de Madrid arxiva la querella de Vox contra Tezanos

GRAF6989. MADRID, 11/11/2019.- El presidente del Centro de Investigaciones Sociológicas (CIS), José Félix Tezanos (c), y el presidente del Instituto de Estudios Sociales, Pedro Arriola, analizan los resultados electorales del 10N en un desayuno informativo en Madrid. EFE/Emilio Naranjo

GRAF6989. MADRID, 11/11/2019.- El presidente del Centro de Investigaciones Sociológicas (CIS), José Félix Tezanos (c), y el presidente del Instituto de Estudios Sociales, Pedro Arriola, analizan los resultados electorales del 10N en un desayuno informativo en Madrid. EFE/Emilio Naranjo / Emilio Naranjo (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Cristina Gallardo

L’Audiència Provincial de Madrid ha arxivat aquest dilluns la querella presentada per Vox contra el president del Centre d’Investigacions Sociològiques (CIS), José Félix Tezanos, per un presumpte delicte de malversació de cabals públics, segons avança la cadena SER.

Notícies relacionades

La querella interposada per la formació liderada per Santiago Abascal afirma que el funcionament del CIS des que Tezanos va ser nomenat president el 2018 és «irregular». L’acusa, entre altres coses, de manipular la manera de fer les enquestes per beneficiar el PSOE.

La fiscalia ja va demanar al Jutjat d’Instrucció número 29 de Madrid l’arxivament de la querella al considerar que es basa en «conjectures».