Aliança Atlàntica

Sánchez confirma que la cimera de l’OTAN serà el 29 i 30 de juny a Madrid

El líder socialista ha reunit la seva executiva per última vegada abans d’elegir-ne una de nova al congrés federal de València

Sánchez confirma que la cimera de l’OTAN serà el 29 i 30 de juny a Madrid

REUTERS / SERGIO PÉREZ

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha confirmat aquest divendres que la pròxima cimera de l’OTAN serà a Madrid el 29 i 30 de juny, i s’hi «abocarà» tot l’Executiu perquè sigui un «èxit». Així ho ha compartit el president en la compareixença conjunta amb el secretari general de l’OTAN, Jens Stoltenberg.

Notícies relacionades

Abans, i després de visitar Netflix, el també secretari general del PSOE ha convocat la comissió executiva federal (CEF) del partit en la seva última trobada abans de nomenar una nova direcció al 40è congrés federal, que la formació celebra a València entre el 15 i el 17 d’octubre. La reunió de l’executiva és aquest divendres, en lloc de dilluns, com és l’habitual, a causa del pont del 12 d’Octubre de la setmana vinent, segons informen les fonts consultades. Atès que dimarts és festiu, Sánchez ha convocat per a dilluns el Consell de Ministres ordinari.

D’aquesta manera, l’equip que ha acompanyat Sánchez al capdavant del PSOE durant els últims quatre anys tindrà ocasió de veure’s una vegada més a Ferraz, acomiadar-se i fer balanç de la seva tasca, abans d’acabar el seu mandat al congrés federal, en què ha de presentar el seu informe de gestió.