PP

Casado demana la Comissió de delictes d’odi després de la violència a Catalunya i Euskadi

  • Sánchez la va activar després del cas de la falsa agressió homòfoba de Malasaña, quan encara no se sabia que era mentida

Casado demana la Comissió de delictes d’odi després de la violència a Catalunya i Euskadi

EFE / QUIQUE GARCÍA

1
Es llegeix en minuts

El president del PP, Pablo Casado, ha sol·licitat aquest dilluns al Govern que lidera Pedro Sánchez que convoqui la Comissió sobre delictes d’odi després dels incidents violents aquest cap de setmana a Barcelona i les agressions a joves del PP al País Basc. Al seu entendre, «cal combatre amb eficàcia tota mena de violència». El president del Govern, el socialista Pedro Sánchez, va reactivar aquesta Comissió després del cas de l’agressió homòfoba de Malasaña, en la qual un jove va denunciar que li havien gravat la paraula «maricon» a les natges. Al final, el cas va resultar ser fals.

«Demanem al Govern que convoqui la Comissió sobre delictes d’odi per perseguir els atacs dels radicals a la Policia a Barcelona, les agressions a joves del PP al País Basc i l’homenatge a l’assassí etarra Parot», ha sol·licitat Casado en un missatge en el seu compte oficial de Twitter, que ha recollit Europa Press.

Notícies relacionades

Sobre aquest assumpte s’ha pronunciat també el secretari general del PP, Teodoro García Egea, qui ha preguntat a Pedro Sánchez si, després de la reunió de divendres, tornarà a convocar la Comissió sobre delictes d’odi després del succeït a Catalunya i les agressions als militants del PP al País Basc.

«¿Què està passant a l’Espanya de Sánchez en la qual es diferencien diferents tipus de violència? La violència és violència i cal combatre-la entre tots», ha afirmat, per preguntar-se si el Govern no considera delictes d’odi quan s’agredeix la Policia o els militants del PP a Euskadi.