Dards al Govern

El Govern veu la suspensió de l’ampliació de l’aeroport com «una nova deslleialtat»

  • Puigneró carrega contra els que s’han pronunciat en contra de la reforma de l’aeròdrom i els acusa de «frivolitat»

puignero

puignero

1
Es llegeix en minuts
Júlia Regué
Júlia Regué

Cap de la secció de Política.

Especialista en política.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La Generalitat defensa que la reculada del Govern a l’ampliació de l’aeroport de Barcelona-el Prat és una «nova deslleialtat» perquè res ha canviat des de l’acord forjat a l’agost. El vicepresident, Jordi Puigneró, ha deixat la porta oberta a continuar negociant per reactivar la reforma perquè veu «injustificable» que la inversió de 1.700 milions d’euros faci marxa enrere. «L’Estat espanyol torna a no complir amb Catalunya», ha dit.

Notícies relacionades

Des de Brussel·les, ha carregat contra la «frivolitat i el populisme» d’«unes quantes persones a Catalunya que han fet molt mal» pronunciant-se en contra de la reforma pel seu possible impacte mediambiental, i fins i tot ha suggerit que la suspensió de l’ampliació obeeix al xoc entre el PSOE i Unides Podem.

El Govern va tancar files dissabte situant la llacuna de la Ricarda com a «línia vermella» per a l’ampliació de la infraestructura i va disgustar l’Executiu central, que ha decidit fer marxa enrere al constatar que aixecava polseguera, més encara després que ERC s’obrís a participar en la manifestació convocada per entitats ecologistes contra la reforma de l’aeròdrom el 19 de setembre a Barcelona.