Incitació a la violència

Vox llança una campanya contra l’editor d’‘El Jueves’

  • Publiquen la foto i el lloc de treball de l’amo de RBA

BARCELONA  06 12 2020 - Varios asistentes al acto del lider de Vox  Santiago Abascal  en Barcelona  realizan saludos fascistas durante el acto organizado por la formacion por el aniversario de la Constitucion este domingo en la plaza Sant Jaume de Barcelona  EFE Alberto Estevez

BARCELONA 06 12 2020 - Varios asistentes al acto del lider de Vox Santiago Abascal en Barcelona realizan saludos fascistas durante el acto organizado por la formacion por el aniversario de la Constitucion este domingo en la plaza Sant Jaume de Barcelona EFE Alberto Estevez / Alberto Estevez

1
Es llegeix en minuts

El compte de Twitter de Vox ha llançat un missatge contra Ricardo Rodrigo, com a editor de la revista ‘El Jueves’, després de la publicació en aquesta publicació satírica de diverses vinyetes relacionades amb la ultradreta.

Els responsables de les xarxes del partit inciten els seus seguidors a actuar contra Rodrigo, del qual assenyalen que se’l pot trobar «sortint del seu despatx a la Diagonal de Barcelona». També publiquen la seva foto i el nom complet. El missatge, fins i tot, ha sigut difós diverses vegades.

La campanya del partit d’ultradreta reacciona contra una sèrie de vinyetes titulada ‘La Pandilla Voxura’ en la qual es burlaven d’Ortega Lara, el funcionari de presons que va estar segrestat per ETA i es va convertir en l’ostatge que durant més temps va estar retingut per la banda terrorista. La vinyeta advertia dels perills d’estar molt temps «cara al sol», ja que Ortega Lara és candidat per Vox. La vinyeta satírica presenta un supòsit Ortega Lara amb el cos ple de butllofes per cremades solars.

Notícies relacionades

‘El Jueves’ s’ha distingit sempre per carregar contra la ultradreta, ja des dels temps del seu personatge ‘Martínez el facha’, i Vox sol sortir sovint.

Diversos comptes de Twitter han expressat el seu rebuig de la campanya de la ultradreta i han demanat que se’ls deixi de «blanquejar».

Temes:

RBA Vox El Jueves