De 17 anys i amb un nen

Assassinada una menor a Sevilla en mans de la seva exparella

2
Es llegeix en minuts

L’exnòvio de Rocío Caíz Pozo, la menor de 17 anys d’edat veïna de Martín de la Jara (Sevilla) ha confessat l’assassinat de la jove, que estava desapareguda des d’aquest dijous després d’abandonar el seu domicili familiar per dirigir-se a Estepa a la vivenda del noi.

El jove, de 23 anys, ha declarat a la Guàrdia Civil que la va matar el mateix dia que va desaparèixer.

Fonts de la investigació han informat que unes restes humanes que podrien correspondre a la jove han sigut trobades poc abans de les 21.30 h en un aparcament de la localitat d’Estepa (Sevilla).

Des que es va denunciar el cas, la Guàrdia Civil mantenia totes les hipòtesis obertes en la desaparició de la jove, mare d’un nadó de quatre mesos, fill de l’home de 23 anys amb qui va ser vista per última vegada a Estepa, a 25 quilòmetres del seu poble, just abans d’entrar a la casa de la seva exparella, que avui ha confessat el crim.

Pistes falses

El titular del jutjat d’instrucció número 1 d’Estepa (Sevilla) havia decretat el secret de les actuacions després de prendre declaració a diverses persones, entre elles l’exnòvio de la jove, de 23 anys i a la casa del qual va passar la nit, segons afirma la família de la menor i el taxista que la va portar des del seu poble a Estepa, on viu la seva exparella.

Des d’aleshores, l’únic contacte que havia tingut la família amb la Rocío és un missatge de Whatsapp en què ella comunicava que havia marxat de la casa del seu exnòvio mentre dormia després de prendre-li 300 euros i que anava en direcció a Badajoz per trobar-se amb un jove amb qui es volia casar.

Notícies relacionades

La seva germana Ana va assegurar que no es creia que Rocío hagués escrit aquest missatge i ha indicat que, tot i que el telèfon està apagat des del matí de divendres, sí que ha detectat activitat al seu perfil de Facebook. Segons la mare de Rocío C.P., va ser ella que via missatges de text li va exposar que aniria a la vivenda esmentada d’Estepa a recollir les seves pertinences i que al matí següent tornaria a Martín de la Jara, al domicili familiar, perquè «no volia tornar més a la vivenda» que havia compartit amb el seu exnòvio.

Segons el seu relat, el matí que Rocío C.P. havia de tornar a Martín de la Jara, l’exnòvio de la seva filla li va telefonar per preguntar-li si sabia on era la Rocío, al·legant que «no era» a l’immoble. «La meva filla no volia anar a aquesta casa», insisteix la mare de la menor desapareguda, precisant que va ser l’exnòvio el qui «va enviar un taxi» perquè la noia es desplacés des de Martín de la Jara a Estepa.