Deixa el seu escó al Parlament

Budó s’incorpora a l’equip d’Argimon a Salut

L’exconsellera de Presidència i exportaveu del Govern assumirà Atenció Sanitària i Participació

Budó s’incorpora a l’equip d’Argimon a Salut

FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts

L’exconsellera de Presidència i exportaveu del Govern, Meritxell Budó, s’incorpora al Departament de Salut, en mans de JxCat i que dirigeix el conseller Josep Maria Argimon, com a nova secretària d’Atenció Sanitària i Participació. Segons ha avançat el diari ‘Ara’ i han confirmat a Efe fonts coneixedores, Budó, que actualment és diputada al Parlament català per JxCat, assumirà aquesta secretaria, que fins a l’actualitat ha dirigit Carme Bertral, d’ERC.

Entre altres funcions, s’encarregarà d’impulsar i coordinar objectius estratègics de la prestació de serveis sanitaris públics, impulsar la representació local i ciutadana al Consell de Salut de Catalunya, promoure la cooperació entre Generalitat i ens locals o propiciar la participació social al sistema sanitari públic.

Llicenciada en farmàcia, Budó (Barcelona, 1969) té experiència en la indústria farmacèutica veterinària, si bé fa anys que assumeix diferents responsabilitats polítiques.

Notícies relacionades

El 2006 va començar la seva carrera municipal a les files de CDC a l’Ajuntament de La Garriga (Barcelona), del qual va ser alcaldessa en dues etapes (2007-2008 i 2011-2019).

Posteriorment, ja a les files de JxCat, va ser consellera de Presidència i portaveu del Govern, des del 2019 fins aquest maig.