Desplegament del Govern en la manifestació de l’1 de maig

  • Les vicepresidentes Calvo i Díaz i cinc ministres acudeixen a la mobilització de Madrid, tres dies abans de les eleccions autonòmiques

  • UGT i CCOO aplaudeixen la presència dels membres de l’Executiu perquè escoltin les reivindicacions dels treballadors

Desplegament del Govern en la manifestació de l’1 de maig
1
Es llegeix en minuts
Pilar Santos
Pilar Santos

Periodista

ver +

El Govern ha decidit tenir una representació molt destacada en la manifestació de l’1 de maig de Madrid, a tres dies de les eleccions autonòmiques en aquesta comunitat. Dues vicepresidentes i cinc ministres acudiran a la mobilització, una presència que ha sigut aplaudida per UGT i CCOO. «Està molt bé que el Govern, a qui demanem que faci algunes reformes molt rellevants, escolti el que els treballadors els hem de dir», ha afirmat Unai Sordo, secretari general de CCOO. José María Álvarez, el seu homòleg a UGT, s’ha expressat en un to similar minuts abans que comencés la manifestació. «Honra els i les ministres que ens acompanyin. Farem les mateixes reivindicacions amb la seva presència que sense», ha afirmat.

La vicepresidenta primera, Carmen Calvo; la vicepresidenta tercera del Govern i ministra de Treball, Yolanda Díaz; el ministre de Transport, José Luis Ábalos; la ministra d’Indústria, Reyes Maroto; el de Cultura i Esport, José Manuel Rodríguez Uribes; la ministra d’Igualtat, Irene Montero, i la de Drets Socials i Agenda 2030, Ione Belarra, seran en la protesta. També acudiran a la mobilització els candidats a les eleccions madrilenyes Ángel Gabilondo (PSOE), Mónica García (Més Madrid) i Pablo Iglesias (Unides Podem).