Nova amenaça

Correus intercepta una carta amb dues bales dirigida a l’expresident Zapatero

1
Es llegeix en minuts
Juan José Fernández
Juanma Romero
Juanma Romero

Ubicada/t a Madrid

ver +

Nova amenaça a un polític espanyol. Correus ha interceptat una carta amb dues bales de 38 mil·límetres dirigida a l’expresident José Luis Rodríguez Zapatero. Segons ha avançat La Sexta amb fonts d’Interior, el centre automatitzat de Vallecas ha intervingut un sobre amb una nota dirigida al polític socialista.

A més, fonts pròximes a la investigació han assenyalat a Efe que la carta dirigida a la Direcció General de la Guàrdia Civil contenia tres bales del calibre 22, utilitzat en armes curtes, i un del 7,62, d’arma llarga, mentre la remesa a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, tenia dos projectils del calibre 22. 

La carta destinada a Díaz Ayuso va ser localitzada en una sucursal de Correus a Sant Cugat del Vallès (Barcelona), els responsables del qual ho van comunicar als Mossos d’Esquadra, que han obert una investigació. Díaz Ayuso ha manifestat aquest dimecres, en entrevistes als mitjans de comunicació, que ja ha parlat amb el ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, que li ha confirmat que la carta contenia dues bales del calibre 22. 

Notícies relacionades

Marlaska, María Gámez (directora de la Guàrdia Civil) i el líder de Podem, Pablo Iglesias, van rebre la setmana passada sengles cartes amb projectils del calibre 7,62. 

Les forces de seguretat continuen investigant l’autoria d’aquestes cartes i si tenen relació entre elles. Sí que s’ha descartat la relació amb la que va rebre la ministra d’Indústria, Reyes Maroto, amb una navalla aparentment ensangonada.