Mobilitzar l’electorat

Casado eleva el xoc amb Sánchez: «Sanchisme o llibertat»

Casado eleva el xoc amb Sánchez: «Sanchisme o llibertat»
1
Es llegeix en minuts
Miguel Ángel Rodríguez

Pablo Casado insisteix en la batalla personal que, tant ell com Isabel Díaz Ayuso, està mantenint amb Pedro Sánchez. «Sanchisme o llibertat», ha sentenciat el líder del PP després de diversos dies en els que els dos dirigents populars i el president del Govern s’han enfrontat cos a cos per les xifres de contagis a la Comunitat de Madrid i per la distribució de les vacunes per mobilitzar el vot del seu electorat de cara a les eleccions del 4-M

Notícies relacionades

En l’obertura del congrés de Noves Generacions del PP per elegir la diputada popular Beatriz Fanjul nova presidenta d’aquest organisme, el líder dels conservadors ha carregat contra el cap de l’Executiu de coalició. La seva proposta ha sigut abandonar el lema ‘comunisme o llibertat’ –va començar sent ‘socialisme o llibertat’ fins que Pablo Iglesias va anunciar la seva candidatura– per substituir-lo per ‘sanchisme o llibertat’. «Sánchez ha decidit ser el candidat del PSOE a la Comunitat Autònoma de Madrid, com deu veure la situació», ha ironitzat el líder conservador que en cap moment ha anomenat Ángel Gabilondo, el cap de llista socialista.

«Quan tu veus que hi ha una comunitat com Madrid en la qual el que està en joc és la capacitat de l’individu per ser lliure i que depenen que no hi hagi un Govern que posi pals a les rodes, és quan hi ha una dicotomia entre el sanchisme i la llibertat», ha remarcat. A continuació, Casado ha acusat Sánchez de «posar-se a mentir» sobre les dades de contagis a Madrid, amb referència a unes paraules amb periodistes del president del Govern dimecres passat. «Han fet de la mentida una forma de fer política», ha sentenciat.