Fuga a Ciutadans

La senadora de Cs Ruth Goñi deixa el partit però manté el seu escó al Senat

  • Considera que el partit ha caigut en una «deriva sanchista»

La senadora de Cs Ruth Goñi deixa el partit però manté el seu escó al Senat
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La senadora de Ciutadans per Navarra, Ruth Goñi, s’ha donat de baixa del partit liderat per Inés Arrimadas, tot i que ha confirmat que continuarà a la Cambra alta per continuar defensant «les idees» per les quals «els van votar els navarresos» l’any 2019. «Gràcies a Ciutadans per l’oportunitat de defensar durant aquests anys un projecte polític meravellós», ha agraït la que també va ser la secretària d’Organització de la formació a Navarra. En un missatge a les xarxes socials, Goñi ha explicat que «Ciutadans ha canviat d’ideologia». «Causo baixa en el partit», ha escrit a Twitter. No obstant, la senadora ha confirmat que seguirà al Senat, «com fins ara», per continuar «defensant exactament les idees per les quals» la «van votar els navarresos».

Notícies relacionades

Senadora des de l’abril del 2019, va obtenir el seu escó dins de la candidatura de Navarra Suma en les eleccions generals, en què va rebre el recolzament de 109.184 navarresos. En aquesta etapa va ser portaveu adjunta de Cs a la Cambra alta entre el maig i el desembre del 2019, membre de la Diputació Permanent i portaveu en les comissions d’Economia i Empresa i Interior i en la Comissió General de les Comunitats Autònomes. Prèviament, va ser secretària d’Organització de Ciutadans Navarra durant cinc anys, càrrec que va deixar el febrer de l’any passat.

Precisament, aquest dijous també marxava de la formació el diputat de Ciutadans al Congrés Pablo Cambronero, que ha sol·licitat a la Mesa de la Cambra baixa la seva integració en el grup mixt. Així, ha justificat la seva decisió en el que anomena «deriva sanchista», que atribueix a la direcció que lidera Inés Arrimadas.

Temes:

Ciutadans Senat