Crisi a la Comunitat

Aguado vol ser el candidat de Cs i afirma que té el suport d’Arrimadas

Aguado vol ser el candidat de Cs i afirma que té el suport d’Arrimadas
1
Es llegeix en minuts

L’exvicepresident de la Comunitat de Madrid Ignacio Aguado ha declarat que vol ser el candidat de Ciutadans en les eleccions del maig i defensa que compta amb el suport de la líder del partit, Inés Arrimadas, i de tota la formació «per continuar treballant». En una entrevista a ‘TVE’, recollida per Europa Press, ha indicat que es faran primàries, com està estipulat als estatuts del seu partit, i si els afiliats confien en ell, seguirà.

Notícies relacionades

Segons ha defensat, vol ser el candidat de Ciutadans i arribar a presidir la Comunitat perquè «Madrid no es pot permetre estar a les mans de Vox, que és el que vol la senyora [Isabel] Díaz Ayuso». Per Aguado, el que ha passat a l’autonomia és «un esperpent», que ell tracta d’evitar «per tots els mitjans», i davant el qual només té paraules de disculpa per als madrilenys.

«És el més irresponsable que he vist en política. El més inoportú, és un caprici de la senyora Ayuso, que va trencar l’acord de govern agafant-se a qualsevol excusa, perquè el nostre compromís era cert. Madrid estava anant bé, però tot se n’ha anat en orris per interès personal», ha dit.