Rebuda amb aplaudiments

L’emocionant abraçada de Serret i Forcadell en el seu retrobament al Parlament

L’exconsellera va arribar aquest dijous a Catalunya per sorpresa després de més de tres anys d’exili

1
Es llegeix en minuts

L’exconsellera i diputada electa d’ERC Meritxell Serret ha arribat aquest divendres a les 9.15 hores al Parlament rebuda pel president del Parlament, Roger Torrent, per membres del Govern i pels diputats independentistes de la Cambra catalana, que l’han ovacionat i abraçat. L’abraçada més sentida ha sigut amb l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell.

Serret, que va tornar dijous després de més de tres anys a Brussel·les, ha acudit al Parlament per participar en el ple de constitució de la nova legislatura i recollir la seva acta de diputada.

Els diputats d’ERC, Junts i la CUP, i membres del Govern l’estaven esperant a les portes del Parlament, l’han ovacionat i Serret s’ha abraçat també amb el vicepresident de la Generalitat en funcions, Pere Aragonès, Torrent, la republicana Marta Vilalta, i els que seran escollits membres de la nova Mesa: Laura Borràs, Anna Caula i Jaume-Alonso Cuevillas, entre d’altres.

Des del 2017

L’última vegada que Serret va estar a la Cambra va ser el 27 d’octubre del 2017, en la declaració d’independència de Catalunya, quan encara era consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Notícies relacionades

Minuts més tard ha arribat l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell, que ha saludat Aragonès, Torrent, Borràs i alguns dels dirigents independentistes a les portes de la Cambra i s’ha abraçat amb Serret, totes dues visiblement emocionades.

Abans, sobre les 8.30, Torrent ha arribat a la Cambra rebut per la formació de gala dels Mossos, que li ha retut honors per última vegada, ja que aquest divendres deixarà de ser president del Parlament.