Decidirà el jutge

Presons proposa 12 dies de permís per a Bárcenas

  • El PP no ha tardat a reaccionar a les xarxes, recordant la locució llatina «Pacta sunt servanda»

Presons proposa 12 dies de permís per a Bárcenas
1
Es llegeix en minuts

La Junta de Tractament de la presó madrilenya de Soto del Real ha proposat la concessió de dos permisos penitenciaris de sis dies cada un per a l’extresorer del PP Luis Bárcenas, tot i que haurà de ser el jutge de Vigilància Penitenciària qui prengui la decisió.

Segons han indicat fonts penitenciàries aquest dimecres, la decisió unànime de la Junta de Tractament s’ha adoptat atès que Bárcenas ha complert ja un quart de la condemna, després que l’Audiència Nacional acumulés les seves penes. Bárcenas compleix condemna a la presó madrilenya pel cas Gürtel.

Notícies relacionades

Precisament, aquest dimecres el jutge del cas Púnica l’ha citat com a testimoni després que l’extresorer anunciés fa unes setmanes la seva intenció de col·laborar amb la Justícia i que comparegués també a Kitchen, la causa en què s’investiga si se li van robar documents comprometedors per a la formació que estaven en el seu poder.

El PP, partit del qual va ser tresorer, no ha tardat a reaccionar a les xarxes, recordant la locució llatina «Pacta sunt servanda» («El pactat obliga»).