Continua el judici del cas Màster

Cifuentes declara davant el tribunal per la falsificació de l’acta del seu màster

  • L’expresidenta madrilenya va presentar al començar la vista una agenda amb què pretén demostrar que va cursar el màster

  • La professora que va falsificar l’acta diu que ho va fer per la pressió d’una altra acusada, l’exassessora de la Comunitat de Madrid

Cifuentes declara davant el tribunal per la falsificació de l’acta del seu màster
1
Es llegeix en minuts
Ángeles Vázquez
Ángeles Vázquez

Periodista

Especialista en Tribunals i Justícia

ver +

La segona sessió del judici del cas Màster està protagonitzada per la principal acusada. L’expresidenta madrilenya Cristina Cifuentes declara aquest divendres davant el tribunal per mirar de convèncer-lo de la seva innocència: que va cursar el màster i, per descomptat, haver pressionat ningú perquè es falsifiqués l’acta del seu treball de fi de curs, amb el qual va sortir al pas de la notícia i ‘Eldiario.es’, que l’acusava que s’havia regalat la titulació a la Universitat Rei Joan Carles.

Notícies relacionades

Per a això, al començar el judici, va presentar una agenda de quan era delegada al Govern de Madrid, ja que va ocupar anteriorment el de presidenta de Madrid. A l’agenda al·lega una cita relativa al màster, amb el qual mira d’argumentar que va cursar els estudis del màster en Dret Autonòmic i Local de l’Institut de Dret Públic, associat a la Universitat Rei Joan Carles.

La primera acusada li va deixar una difícil papereta a l’assegurar que va rebre pressions del catedràtic Enrique Álvarez Conde, ja mort, i de la també acusada María Teresa Feito que la van portar a falsificar l’acta del treball de fi de curs, necessari perquè consti com a cursat el màster.