A TWITTER

Iglesias respon amb humor als que l’anomenen «paparra»

  • El vicepresident segon respon amb una foto d’un llibre infantil als que el comparen amb el paràsit
9e1bc324-e7f3-4ba7-9e05-2a7b480506da-hd-web vid  01 124218

9e1bc324-e7f3-4ba7-9e05-2a7b480506da-hd-web vid 01 124218

2
Es llegeix en minuts
Miguel Ángel Rodríguez

Pablo Iglesiasse sent còmode a les xarxes socials. El vicepresident segon és un assidu de Twitter, on, a més de missatges polítics, aboca les seves opinions serièfiles i fa broma amb alguns usuaris. Aquest divendres ha tornat a fer gala d’aquesta manera tan seva d’enfrontar-se als detractors a la xarxa de l’ocellet blau acudint a la ironia. En resposta a l’etiqueta#IglesiasGarrapata, el líder d’Unides Podemha compartit una fotografia de la coberta d’un llibre infantil protagonitzat pel pirataGarrapata.

A primera hora d’aquest divendres, els missatges publicats a Twitter que comparaven Iglesias amb l’insecte xucla-sang situaven l’etiqueta #IglesiasGarrapata entre les principals tendències de la xarxa social a Espanya amb més de6.000 publicacions. El vicepresident segon no ha tardat a reaccionar compartint una emoticona fent l’ullet, acompanyat de la publicació infantil.

La imatge és d’El pirata Garrapata, una sèrie de 16 llibres infantils escrits perJuan Muñoz Martínentre 1982 i el 2009. En concret, és la coberta del primer llibre, publicat el 1982, que narra les aventures d’un pirata del segle XVIII que després de terroritzar Londres decideix fer-se a la mar per viure aventures.

Els Simpson

No és la primera vegada que el vicepresident segon i líder dels morats respon així per Twitter. A mitjans de novembre, Iglesias va pujar a les xarxes socials un missatge amb l’etiqueta «el del monyo», amb referència a un article publicat per ‘OkDiario’, i una imatge animada delsSimpson.

En el GIF es veu un personatge de la sèrie d’animació americana amb la cara d’Iglesias. El personatge, amb un cartell identificatiu davant amb la paraula ‘Espanya’, prem un botó vermell i el cartell gira fins que s’hi pot llegir ‘Veneçuela’. Mentrestant, el personatge amb la cara d’Iglesias es fa enrere i comença a riure. La publicació va ser interpretada com una broma cap aquells que no deixen d’assenyalar la seva vinculació amb el país llatinoamericà.

Notícies relacionades

Heidi i el barranc

Entre els missatges més polèmics d’Iglesias a Twitter hi ha el que va publicar el juny del 2019, quan l’actual portaveu d’Unides Podem al Congrés, Pablo Echenique,va ser retirat de la Secretaria d’Organització morada. A les crítiques per purgar el dirigent aragonès, l’ara vicepresident va respondre amb una imatge de la sèrie ‘Heidi’ en la qual la protagonista era prop d’un barranc, amb la cadira de rodes de la seva amiga Clara buida, mentre Echenique cau pel precipici. «Disfruta de la teva purga, Echenique, que et durarà poc», apuntava Iglesias.