Vuit anys com a diputada

La diputada Marta Ribas anuncia que no estarà en la pròxima llista electoral d'En Comú Podem

La diputada assegura que se'n va per «decisió personal» i «amb espines clavades de temes pendents».

marta

marta

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La diputada dels comuns en el Parlament, Marta Ribas, ha anunciat aquest diumenge que tanca la seva etapa en el Parlament per «decisió personal», per la qual cosa no formarà part de la llista electoral d’En Comú Podem (ECP) per a les pròximes eleccions catalanes.

En una publicació a Facebook, ha recordat que quan acabi l’actual legislatura portarà vuit anys com a diputada: «Vuit anys difícils políticament al país, estressants i, en alguns moments, molt complicats».

«Però ha sigut un honor i una gran experiència personal. He après molt, de tants temes, de tantes situacions viscudes i de tanta gent», i ha considerat que ha crescut com a política i com a persona.

Notícies relacionades

Ha afirmat estar contenta per haver incidit a millorar les condicions de vida de la gent, en les seves paraules, però se’n va «amb espines clavades de temes pendents».

«Sort i ànims als que continuareu representant-nos des del Parlament. Hi ha molt treball per fer i venen temps en què fa falta, més que mai, molta i bona política», ha afegit.