campanya promonarquia

Álvarez de Toledo impulsa un vídeo amb 183 visques al rei de personatges públics

Sánchez i tots els ministres van declinar participar en aquesta iniciativa de la plataforma Lliures i Iguals

El president de Castella-la Manxa, socialista, és l'únic dirigent rellevant del PSOE que hi participa

viva-el-rey / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’associació Llibres i Iguals, una plataforma promoguda per l’exportaveu parlamentària del PP Cayetana Álvarez de Toledo, ha presentat un vídeo en què 183 personatges públics entonen un «visca el rei», en la més curta de les intervencions, i que en alguns casos s’esplaien més per reforçar la seva participació en aquesta iniciativa en defensa de la monarquia.

Són 14 minuts consecutius d’elogis a la Corona. En pantalla apareixen l’expresident Mariano Rajoy, l’aspirant Pablo Casado, la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, l’ultradretà Santiago Abascal, els periodistes Arcadi Espada, Carlos Herrera i Herman Tersch, el cantant Plácido Domingo, toreros com Francisco Rivera Ordóñez,el dramaturg Albert Boadella, la tertuliana del cor Belén Esteban, l’escriptor Mario Vargas Llosa i els presidents autonòmics de Madrid, Isabel Díaz Ayuso (PP), i de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page (PSOE). Page és l’únic dirigent socialista rellevant que apareix en el vídeo. 

Notícies relacionades

La plataforma Llibres i Iguals, coneguda anteriorment pel seu propòsit de fer una col·lecta econòmica perquè Álvarez de Toledo pogués presentar un recurs i mantenir així la seva acusació que Pablo Iglesias és «fill d’un terrorista», també va cursar la invitació al president del Govern, Pedro Sánchez, i als seus ministres, però tots van declinar l’oferta.

El nombre d’invitacions cursades per Álvarez de Toledo es desconeix. Afirma que van ser moltes. Per exemple, a tots els premiats amb el Príncep d’Astúries. Només va obtenir la resposta positiva de les 183 persones que apareixen en el vídeo.