CANVIS EN L'EXECUTIU CATALÀ

Primer xoc en el nou Govern entre Tremosa i Aragonès

El conseller d'Empresa retreu al vicepresident que no recolzés Torra per demanar diners extres per la Covid

«Quan arribes a un càrrec, és normal que hagis de posar-te al dia», replica el número dos de l'Executiu

zentauroepp54759844 torra tremosa200903190351

zentauroepp54759844 torra tremosa200903190351 / Pau Cortina

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El nou conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, ha provocat aquest divendres el seu primer xoc amb un altre membre del Govern al retreure al vicepresident Pere Aragonès que no donés suport al president de la Generalitat, Quim Torra, quan aquest reivindicar més diners per gestionar la pandèmia de la Covid-19 a Catalunya, aprofitant la concessió d’ajuts europeus.

«M’hauria agradat que el vicepresident també fos al costat del president de la Generalitat defensant que necessitem ara diners, per exemple, per donar una paga extra al personal sanitari. No ho ha fet públicament, que jo sàpiga», ha afirmat. En aquest tema, «ja va tard el vicepresident», ha insistit Tremosa, que dijous va prendre possessió com a conseller d’Empresa, en substitució d’Àngels Chacón.

Posar-se al dia

Notícies relacionades

Aragonès ha respost poc després al nou conseller. Malgrat que en un primer moment ha afirmat que no volia «entrar en cap polèmica», el número dos del Govern ha recorregut a la sorna per replicar a Tremosa: «Quan arribes a un càrrec, és normal que hagis de posar-te al dia», ha assegurat Aragonès després d’explicar que les pagues extres al personal sanitari s’han començat a pagar a l’agost i al setembre s’acabaran abonar.

«Ja s’està fent i aquesta és la realitat», ha conclòs. I s’ha posat a disposició dels nous consellers per ajudar-los «en el que necessitin».