Ignacio Garriga serà el candidat de Vox en les pròximes eleccions catalanes

L'actual diputat al Congrés assegura que és una «oportunitat històrica» per «recuperar la llibertat»

El dirigent ultra retreu al PP «trair» Catalunya i a Cs «fugir» després de guanyar els passats comicis

undefined54099178 el miembro del comit  ejecutivo nacional de vox y portavoz a200810104539

undefined54099178 el miembro del comit ejecutivo nacional de vox y portavoz a200810104539 / Oscar Canas

1
Es llegeix en minuts
Miguel Ángel Rodríguez

Les eleccions catalanes, tot i que sense data encara, fa mesos que estan en l'horitzó polític i Vox ja ha escollit el seu candidat per a aquesta futura contesa electoral. Serà l'actual diputat al Congrés per Barcelona Ignacio Garriga  qui encapçalarà la llista del partit de  Santiago Abascal  al Parlament. «És un honor i una responsabilitat. Amb Vox ja res serà igual», ha sentenciat el dirigent ultra a través d'un missatge de Twitter després de conèixer-se la notícia. 

Desde que la formación de extrema derecha irrumpiera primero en Andalucía y meses después en la Cámara baja, Garriga ha sido la cara más visible para defender los intereses del partido en Catalunya. Enarborant sempre un discurs molt dur contra l'independentisme, el diputat mirarà en els pròxims comicis de ser el següent president de la Generalitat. «Juntament amb milers de compatriotes catalans, recuperarem la llibertat, l'ordre i la llei que ens han arrabassat», ha remarcat en aquest sentit a les xarxes socials.

 

Notícies relacionades

Garriga  també ha volgut enviar un encàrrec al PP i a Cs. «Uns ens han traït durant anys per asseure's a la Moncloa», ha acusat els conservadors per, tot seguit, dirigir les seves crítiques cap a  Inés Arrimadas  i la seva etapa al capdavant dels taronges catalans: «D'altres van guanyar les eleccions a Catalunya, però van fugir». «¡Jo no me'n vaig!», sentencia a Twitter abans d'insistir que els comicis seran una «oportunitat històrica». 

La primera en felicitarle a través de la red social ha sido la secretaria general del grupo parlamentario en el Congreso, Macarena Olona, que, malgrat el que el trobaran a faltar a la Cambra baixa, ha apuntat que Catalunya «es mereix polítics que no fugin i lluitin al seu costat».