Marta Ferrusola, ingressada en estat «greu» a l'Hospital Vall d'Hebron després de tenir un accident

La dona de l'expresident Jordi Pujol, de 85 anys, ha sigut operada de diverses fractures

GRA406. SANT CUGAT DEL VALLÈS (BARCELONA), 15/04/2015.- El expresidente de la Generalitat Jordi Pujol y su esposa, Marta Ferrusola, han asistido hoy al acto de reconocimiento a los donantes de fondos documentales al Archivo Nacional de Cataluña entre 2005 y 2015, en el marco de los actos de celebración del 35 aniversario del archivo. EFE/Toni Garriga

GRA406. SANT CUGAT DEL VALLÈS (BARCELONA), 15/04/2015.- El expresidente de la Generalitat Jordi Pujol y su esposa, Marta Ferrusola, han asistido hoy al acto de reconocimiento a los donantes de fondos documentales al Archivo Nacional de Cataluña entre 2005 y 2015, en el marco de los actos de celebración del 35 aniversario del archivo. EFE/Toni Garriga / TONI GARRIGA (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Marta Ferrusola, dona de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol, «continua greu» després de passar la primera nit a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona on va ingressar dissabte amb diversos traumatismes, segons han informat aquest diumenge fonts del centre hospitalari. No obstant, la seva evolució és positiva i està «en via de recuperació», segons fonts pròximes a la família consultades per EFE, que han cridat a la prudència ja que va ser operada dissabte de les seves fractures i té 85 anys.

Ferrusola va tenir un accident domèstic, pel que sembla al caure per una escala, en la seva residència d’estiu a Queralbs (Ripollès, Girona). Dissabte la dona de Pujol va ser traslladada en helicòpter fins a l’hospital de la Vall d’Hebron després d’haver rebut una primera atenció en un hospital de la zona.

Notícies relacionades

Des de la seva arribada a l’hospital barceloní, Ferrusola ha sigut sotmesa a diverses proves per establir l’abast de les lesions. L’hospital no n’ha donat més detalls i fonts del centre han indicat que no s’oferiran més dades sobre el seu estat de salut.

Ferrusola és mare de set fills i actualment es troba processada amb tota la família Pujol Ferrusola per l’Audiència Nacional.