ATAC A SÁNCHEZ

Casado veu «inadmissible» la tardança a publicar al BOE el decret de paralització d'activitats

El president del PP lamenta que «milions de treballadors» no sàpiguen si han d'acudir al seu treball aquest dilluns 30 de març

undefined52926481 graf1720  madrid  25 03 2020   el l der del pp  pablo casado200325222202

undefined52926481 graf1720 madrid 25 03 2020 el l der del pp pablo casado200325222202 / Mariscal

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS

El president del Partit Popular, Pablo Casado, ha qualificat d’«inadmissible»  que el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) no hagi publicat durant diumenge el reial decret de paralització d’activitats no essencials que l’Executiu va aprovar en un Consell de Ministres extraordinari.

En un missatge publicat en xarxes socials, Casado ha lamentat que els treballadors no sàpiguen si han d’acudir al treball aquest dilluns 30 de març. «En una hora entren en vigor les dures mesures aprovades en l’improvisat tercer Consell de Ministres de la setmana. És inadmissible que milions de treballadors no sàpiguen si demà han de treballar i en quines condicions», ha escrit el líder popular. En aquest sentit, Casado ha criticat el Govern, afirmant que «els espanyols no mereixen més mentides, incompetència i lluites internes».

Notícies relacionades

Sobre el retard de la publicació del decret al BOE, la ministra de Defensa, Margarita Robles, ha justificat, en una entrevista a La Sexta, la tardança perquè es tracta d’una qüestió de la qual no hi ha precedents. Robles creu que el decret està a punt de publicar-se al BOE, ja que entra en vigor aquest dilluns, però afirma que és necessari detallar les qüestions jurídiques i això porta temps. «És necessari precisar la norma i de vegades no és tan fàcil», ha dit, però ha precisat que «s’està enllestint».

A més, ha revelat que s’establirà un termini perquè determinades activitats no es paralitzin abruptament i els empresaris tinguin temps de preparar aquesta paralització.