Elvira López Panadero, de 98 anys

Mor la mare de José María Aznar

L'òbit ha sorprès l'expresident a la seva segona residència de Marbella

El seu desplaçament a Andalusia abans de la crisi del coronavirus va provocar polèmica

GRAF7554. POZUELO DE ALARCÓN (MADRID), 26/11/2019.- El expresidente del Gobierno José María Aznar, durante su intervención en la conferencia Una reflexión sobre Europa, esta mañana en la Universidad Francisco de Vitoria.- EFE/Fernando Alvarado

GRAF7554. POZUELO DE ALARCÓN (MADRID), 26/11/2019.- El expresidente del Gobierno José María Aznar, durante su intervención en la conferencia Una reflexión sobre Europa, esta mañana en la Universidad Francisco de Vitoria.- EFE/Fernando Alvarado / Fernando Alvarado (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Elvira López Panadero, mare de l’expresident del Govern José María Aznar, ha mort aquest dijous 26 de març a casa seva, a Madrid, als 98 anys. Segons fonts pròximes a l’expolític, la mort s’hauria produït per causes naturals.

Notícies relacionades

En el moment d’aquesta pèrdua, l’expresident estava passant l’aïllament pel Covid-19 a la seva residència de Guadalmina, a Marbella. Des d’allà, Aznar ha volgut confirmar la trista notícia amb un missatge publicat en el seu perfil oficial de Facebook. «Avui ha mort als 98 anys la meva mare, Elvira López Panadero. Va ser una gran persona, una dona excepcional», escrivia en una publicació. Un missatge que s’ha omplert de condolences i mostres d’afecte. Descansi en pau.

El desplaçament de la família Aznar a la seva residència andalusa abans que esclatés la crisi del coronavirus va provocar crítiques a les xarxes socials, tant de ciutadans com d’alguns polítics. Segons va explicar ‘ABC’, Aznar i la seva dona, Ana Botella, es van desplaçar el dimecres previ a l’esclat del virus de Madrid al seu xalet de la urbanització Guadalmina Baja.