DESPRÉS DE L'ANÀLISI

Pere Aragonès i Rafael Ribó donen positiu al coronavirus

L'exconseller Rull, aïllat a la presó per un possible contagi

zentauroepp51576971 pere aragones200104134001

zentauroepp51576971 pere aragones200104134001 / Toni Albir

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El vicepresident del Govern i secretari general d’Esquerra Republicana, Pere Aragonès, ha donat positiu per coronavirus Covid-19.  Vicepresidència de la Generalitat ha informat que el també conseller d’Economia i dirigent d’ERC «es troba en bon estat». «Es quedarà al seu domicili confinat», seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries i els protocols establerts.

El Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, també ha donat positiu de coronavirus i es troba així mateix confinat a casa seva amb bon estat de salut general.

Aquesta institució ha explicat en un comunicat que Ribó, de 74 anys, es va sotmetre a la prova després de presentar febre i símptomes respiratoris lleus.

Notícies relacionades

En aquests moments, s’està duent a terme l’enquesta epidemiològica per determinar els possibles contactes del Síndic i d’Aragonès en aquests últims dies. 

Per la seva banda, l’exconseller Josep Rull està aïllat a la presó Lledoners per ser un possible cas de coronavirus, segons van confirmar fonts penitenciàries a l’ACN. Divendres també es va aïllar Jordi Sànchez a la infermeria, però en el cas de l’expresident de l’ANC per haver estat en contacte amb un possible cas de coronavirus.

‘Coronavirus avui’

Subscriu-te a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions