La nova executiva d'Arrimadas pren possessió de forma telemàtica

La diputada del Parlament Marina Bravo serà la secretària general

Bona part de la cúpula ja formava part del nucli de Rivera

undefined52716612 graf4901  madrid  10 03 2020   la presidenta y portavoz del 200314134112

undefined52716612 graf4901 madrid 10 03 2020 la presidenta y portavoz del 200314134112 / Luca Piergiovanni

1
Es llegeix en minuts
Pilar Santos

El nou comitè executiu de Ciutadans ha pres possessió aquest dissabte de forma telemàtica, segons ha informat el partit en un comunicat. A causa de la greu crisi sanitària, l’assemblea general de la formació, que s’hauria d’haver celebrat aquest cap de setmana, es va ajornar, però s’ha mantingut aquest procés intern perquè el partit pugui estar en ple funcionament i posi punt i final a la feina de la gestora que va assumir la direcció després de la dimissió d’Albert Rivera. 

L’aprovació de les ponències d’estratègia i dels estatuts s’aprovaran a l’assemblea general quan les condicions socials permetin celebrar-la- En aquest tipus de conclave s’hi reuneixen més de 700 persones entre compromissaris, direcció, periodistes i altres treballadors, i la prudència va portar la gestora, dilluns passat, a suspendre-la.

Inés Arrimadas presideix el nou equip, que té Marina Bravo, diputada al Parlament, de secretària general del partit, el càrrec que abans ocupava José Manuel Villegas. La cúpula es completa amb Carlos Cuadrado com a vicesecretari primer, Joan Mesquida com a vicesecretari segon i José María Espejo-Saavedra com a vicesecretari adjunt, mentre que Melisa Rodríguez és la portaveu nacional i Lorena Roldán és la portaveu adjunta.

En total, la nova direcció de Cs la componen 35 persones, la gran majoria de les quals ja formaven part de l’anterior executiva de Rivera. Les úniques incorporacions són la de Borja González (Cs Euskadi), que serà el nou secretari d’Organització, l’eurodiputat Jordi Cañas, el portaveu de Cs a Navarra, Carlos Pérez-Nievas, i la diputada al Parlament Laura Vílchez, informa Europa Press.

Notícies relacionades

Els altres membres del Comitè Executiu són Ignacio Aguado, Juan Marín, Isabel Franco, Marta Rivera, Javier Imbroda, Ana Martínez Vidal, Marta Bosquet, Luis Fuentes, Daniel Pérez Calvo, César Zafra, Toni Cantó, Carmen Picazo, Carlos Carrizosa, Begoña Villacís, Nacho Cuesta, Fernando Giner, Gemma Villarroel, Luz Guilarte, Marcos de Quinto, María Muñoz i Guillermo Díaz, Miguel Gutiérrez i Beatriz Pino.

Està previst que també s’acabin sumant a l’executiva d’Arrimadas el portaveu adjunt al Congrés, Edmundo Bal, la diputada Sara Giménez, l’eurodiputat José Ramón Bauzá i l’exdiputada María Ángeles Rosat, que no van poder formar part de la candidatura a les primàries perquè no complien el mínim d’antiguitat com a afiliats que el partit exigeix.