el seu vot en les primàries, «un secret a crits»

Rivera descarta tornar a la política i tutelar Ciutadans

20200302 477674 martinezechevarriamo 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’expresident de Ciutadans, Albert Rivera, ha descartat aquest dilluns tornar a la política en actiu, ha volgut deixar clar que no pretén ser un expresident que tutela «ni un gerro xinès», i no ha volgut pronunciar-se obertament sobre les primàries entre Inés Arrimadas i Francisco Igea per liderar el partit, si bé ha apuntat que el seu vot és «un secret a crits».

Així ho ha assenyalat durant la roda de premsa que ha ofert per anunciar el seu fitxatge pel bufet d’advocats Martínez Echevarría, del qual serà a partir d’ara el president executiu per a Espanya i Portugal.

Es tracta de la primera compareixença pública de Rivera després que l’11 de novembre dimitís com a líder de la formació taronja per la patacada electoral que va deixar Ciutadans amb tan sols 10 diputats.

«No s’ha de ser un llumenera»

Notícies relacionades

Malgrat la insistència dels periodistes per parlar del procés de primàries en què es troba el seu partit i, en concret, sobre si creu que Arrimadas és el millor per al Ciutadans, Rivera ha preferit mantenir-se «prudent», tot i que ha apuntat que tampoc fa falta ser un «llumenera» per saber el que pensa de Ciutadans i de l’actual portaveu parlamentària.

Ha recordat que el seu vot, com a militant de base, és «secret» tot i que ha apuntat que és «un secret a crits», insinuant el seu previsible suport a Arrimadas. No ha volgut, no obstant, anar més enllà, perquè creu que ha de ser «respectuós» amb el procés de primàries. «No pretenc ser un president que tutela ni un gerro xinès», ha proclamat.