FERIT LLEU

Detingut un conductor després d'atropellar un manifestant a la Meridiana de Barcelona

A l'arrestat se l'acusa d'un delicte contra la seguretat del trànsit

zentauroepp50886659 barcelona 13 11 2019  pol tica   cdr convocan cortes en las 200207193425

zentauroepp50886659 barcelona 13 11 2019 pol tica cdr convocan cortes en las 200207193425 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
Europa Press / Barcelona

La Guàrdia Urbana ha detingut dilluns a la nit un conductor per presumptament intentar atropellar un manifestant que participava en la protesta de l’avinguda de la Meridiana de Barcelona, i se li atribueix un delicte de seguretat del trànsit.

El succés s’ha produït en el marc de les protestes que des que es va conèixer la sentència del procés realitzen persones independentistes en aquesta avinguda de la capital catalana, i la persona que ha sigut atropellada ha resultat ferida de caràcter lleu, han explicat fonts municipals a Europa Press.

El conductor ha intentat fugir marxa enrere després d’atropellar la víctima, després d’això ha sigut detingut i ha donat positiu en el control d’alcoholèmia, i els Mossos d’Esquadra l’investiguen per lesions.

Segons ha explicat la CUP de Sant Andreu en una publicació de Twitter recollida per Europa Press, el ferit ha sigut evacuat en ambulància i presenta contusions «després d’haver sigut atropellat per un vehicle que ha accelerat directament contra el grup de manifestants».

Notícies relacionades

En el marc d’aquest atropellament, en el mateix comunicat crida a «denunciar aquests fets» a les 20 hores de dimarts amb una cassolada i càntics.

A més, la CUP critica «negligències» de la Guàrdia Urbana de Barcelona, i recorda que no és la primera vegada que té lloc un incident d’aquestes característiques, ja que al desembre un turisme va atropellar una dona al mateix lloc.