EXPEDIENT DISCIPLINARI

Ciutadans suspèn de militància el seu únic regidor a Pontevedra per haver recolzat els pressupostos del BNG i el PSOE

revenga

revenga

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Comissió de Règim Disciplinari de Ciutadans ha obert un expedient disciplinari amb suspensió cautelar de militància a l’únic regidor del partit taronja a l’Ajuntament de PontevedraGregorio Revenga, després que hagi recolzat amb el seu vot l’aprovació dels pressupostos municipals de la capital provincial, governada per una coalició formada pel BNG i el PSOE.

La comissió ha adoptat aquesta decisió «per haver incomplert les directrius del partit, fets que podrien infringir la normativa disciplinària interna al votar a favor els pressupostos de Pontevedra».

En el ple extraordinari celebrat aquest divendres, el regidor Goyo Revenga ha votat a favor del pressupost presentat per nacionalistes i socialistes després que aquests acceptessin quatre esmenes presentades per l’edil de Ciutadans que, en el seu conjunt, estan valorades en mig milió d’euros.

Oposició «constructiva»

Goyo Revenga ha emmarcat aquest acord en la seva estratègia de fer una oposició «constructiva». Aquest mateix divendres, durant la seva intervenció en el ple, Goyo Revenga ha assegurat que ell vol «fer política amb la raó i no amb les vísceres», i que «soc aquí per resoldre problemes i no per crear-los».

Notícies relacionades

Entre les esmenes acceptades pel govern municipal s’ha pactat un increment «del que sigui necessari» per a la partida de neteja de centres públics d’ensenyament infantil i primari, així com la millora de les condicions de treball de les empleades.

L’acord amb Ciutadans també inclou la instal·lació de desfibril·ladors a totes les àrees esportives i cases de cultura del municipi i l’increment de 200.000 euros per a la millora i manteniment dels parcs infantils municipals.